Artık oyuncağı olmayan çocuk kalmayacak

Artık oyuncağı olmayan çocuk kalmayacak -Tekirdağ belediyesi maddi durumu iyi olmayan çocuklar için Oyuncak ve kitap evi yaptırdı (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ belediyesi maddi durumu iyi olmayan çocuklar için oyuncak ve kitap evi yaptırdı.
     Tuğlalı Parka yerleştirilen oyuncak ve kitap evine Süleymanpaşa Anaokulu öğrencileri, kendi oyuncak ve kitaplarını getirerek destek oldu.
     Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışı ile toplum yararına projeler geliştirdiklerini ifade ederek, ağaç yaşken eğilir prensibiyle çocuklarda duyarlılığı arttırmaya çalıştıklarını belirtti.
     Yaptıkları sosyal projelere en fazla çocukların duyarlılık gösterdiğini anlatan Dalgıç,En fazla duyarlılık çocuklarımızda var. Bunun yanında atık pil toplama kampanyası düzenliyoruz. Bunda da en çok çocuklardan ilgi gösteriyor. Bütün çalışmalarımızda, çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı bir arada görmek istiyoruz. Atık yağ kampanyası gibi diğer çevresel kampanyalarının hepsinde büyük bir iştah görüyoruz. Son olarak da kendi atölyelerimizde yaptığımız oyuncak ve kitap kumbarasını hayata geçirdik. Çocuklar evlerinde oynadıkları ve oynadıktan sonra da sıkıldıkları oyuncakları buraya getiriyor. Kitaplar da aynı şekilde. Biz de bunları daha çok ihtiyacı olan kesimlere veriyoruz. Oyuncağı olmayan çocuklara veriyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Hakan Şahin
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Artık oyuncağı olmayan çocuk kalmayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER