ASKİ yatırımları

ASKİ yatırımları


ADANA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ Genel Müdürlüğünün Mavi Bulvardaki yağmur suyu tahliye sistemi yapımı çalışmalarını denetledi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çalışmanın yapıldığı Mavi Bulvara giden ve çalışmalarla ilgili ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksizden bilgi alan Aldırmaz, Yoğun yağmurlarda Kuzey Adanadan gelen deşarj sistemi dar olduğu için sorun yaşanıyordu. Şimdi burada yağmur suyu tahliye sistemi yenileniyor. Çalışma tamamlandığında bu bölgede sorun ortadan kalkacak. Yağmur suyu bu sistemle kanala deşarj olacak. Özverili çalışmalarından dolayı ASKİ Genel Müdürümüz Abdulkadir Küreksiz, ASKİ yöneticileri ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Aldırmaz, ASKİnin Adananın her noktasında önemli çalışmalar yaptığını, her yağmurda gazetecilerin haber yaptığı Valilik civarındaki tren köprüsü altındaki sorunun da giderilmesi için çalışma yapıldığını anlattı. Aldırmaz, şöyle devam etti:
     Batı arıtmadan başlayarak havaalanını takip eden Denizli Mahallesinden geçen ana kolektörü yeniliyoruz. Bu kolektör tamamlandığında Adanada 17 mahallede su baskınının önüne geçeceğiz. Her yağmur yağdığında gazeteci arkadaşlarımız Yeni Vilayet civarındaki tren köprüsü altının sular altında kaldığı yönünde haber yapıyordu. Gelecek yıl bu sorun olmayacak. Çalışma tamamlandığında yağmurlu bir günde gazeteci arkadaşlarımızı tren köprüsü altına davet edeceğim ve oraya kuracağımız semaverden çay ikram edeceğim. Artık yağmur yağdığında orası haber olmayacak.
     Aldırmaz, denetim sırasında çalışan işçilerle de sohbet etti.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber ASKİ yatırımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER