Ataşehirde en çok çocukla müzikli sabah

Ataşehirde en çok çocukla müzikli sabah sporu rekoru


İSTANBUL (A.A) - Ataşehir Belediyesinin düzenlediği Harekete Geç organizasyonu ile en çok çocukla müzikli sabah sporu rekoru kırıldı.
     Ataşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Harekete Geç projesi kapsamında yeni bir rekor denemesi gerçekleştirildi.
     Bir alışveriş merkezinin otoparkında yapılan rekor denemesine, sanatçılar, Ataşehirdeki ilköğretim okullarından öğrenci grupları, Ataşehir Belediyespor Kulübüne bağlı sporcular ve engelli sporcular katıldı.
     FIFA kokartlı futbol hakemi Süleyman Abay ile dizi oyuncusu Aybars Kartal Özsonun düdüğü çalması ve Faruk Emrenin sözlerini yazıp söylediği Harekete Geç şarkısıyla bütün çocuklar aynı anda spor yapmaya başladı.
     Sabah sporunun sonunda, gözlemci komite tarafından Ataşehirin 3 bin 127 çocukla yeni bir rekora imza attığı açıklanırken, ilçenin en çok çocukla müzikli sabah sporu yapma rekorunu kırdığı belirtildi.
     Rekor denemesi, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy, Ataşehir Belediyesi Başkan yardımcıları Sadık Kayhan ve İsmail Kabakçının da aralarında bulunduğu jüri tarafından tescillendi.
     (YLD-NAR)
<< Önceki Haber Ataşehirde en çok çocukla müzikli sabah Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER