Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü

Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü -İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı: -İstiklal Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürkü saygı ve rahmetle anıyoruz


ANTALYA (A.A) - İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürkü saygı ve rahmetle anıyoruz dedi.
     Cavit Arı, Atatürkün ebediyete intikalinin 74üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk ulusunun Atatürkü hiçbir zaman unutmadığını, unutmayacağını, düşünce sistemine, ilke ve devrimlerine, Cumhuriyete her koşulda sahip çıktığını belirtti.
     Yurdu işgal eden dünyanın en güçlü devletlerini yenmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürkün büyük bir lider olduğunu vurgulayan Arı, Türk ulusunun böyle büyük bir lidere sahip olması nedeniyle şanslı olduğunu dile getirdi.
     Yurdun imarı, kalkınması, halkın refah ve mutluluğu için çalışmaların devam ettiğini bildiren Arı, açıklamasında şunları kaydetti:
     Atatürkün düşüncelerini benimsemede, özümsemede ve uygulamadaki kararlılığımızı korurken, Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar olacağını, eserlerini yaşatmak için çalışacağımızı içtenlikle ifade etmek istiyoruz. Türk Ulusu, bağımsızlık savaşımızın önderi, laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürkü sonsuza kadar yaşatmayı sürdürecektir. İstiklal Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürkü saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER