Büyükşehir Belediye meclisi toplanıyor

Büyükşehir Belediye meclisi toplanıyor


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 12 Kasım Pazartesi günü toplanacak.
     Meclis Salonunda saat 16.00da toplanacak olan mecliste, çeşitli nazım imar planı tadilatı talepleri ile Büyükşehir Belediyesine bağlı ilçe belediye meclislerinin almış oldukları kararlar görüşecek.
     Mecliste Kocasinan, Melikgazi ve Talas belediyelerinin 2013 mali yılı performans program teklifleri ile mahalli idareler bütçe ve muhasebe usulü yönetmeliği gereğince hazırlanan Büyükşehir Belediyesi ve 5 ilçe belediyenin 2013 mali yılı bütçe ve bütçe kararnameleri de görüşülerek karara bağlanacak.
     Meclisin görüşeceği bir başka gündem maddesi ise, Büyükşehir Belediyesinin 2013 mali yılı gelir tarifesi olacak. Toplu taşıma araçlarının özürlüler ve refakatçileri için ücretsiz olması talebi hususunda hazırlanan plan ve bütçe komisyonu raporu da mecliste görüşülerek karara bağlanacak.
     Ayrıca, raylı taşıma sistemi 2. ve 3. etap güzergahlarında yer alan toplam 22 adet istasyonu ve konulacak reklam ünitelerinin yaptırılması karşılığında, bu istasyona konulacak reklam ünitelerinin 10 yıllığına kiraya verilmesi talebi de meclisin gündem maddeleri arasında yer alacak.
     Mecliste son olarak bazı cadde ve sokaklara verilecek isimlerle ilgili gündem maddeleri konuşulacak.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye meclisi toplanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER