ATOnun 42nci grup meclis üyeliği seçimleri

ATOnun 42nci grup meclis üyeliği seçimleri -AGİAD Başkanı Gülcan, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Özden ve AYAMDER Başkanı Kılçık meclis üyeliğine aday oldu


ADANA (A.A) - Adana Ticaret Odasının (ATO) 42nci grup meclis üyeliği seçimlerine Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Murtaza Kılçıkın aday olduğu bildirildi.
     Gülcan, yazılı açıklamasında, meslek odalarının iş dünyasında önemli bir görev üstlendiğini, odaları aktif çalışan kentlerin ekonomik kalkınmayı hızlı gerçekleştirdiğini belirtti.
     Yeni dönemde ses getiren projelere imza atan oda ve borsalar istediklerini bildiren Gülcan, "Sektörümüzün sorunlarına çözüm üretmek ve çok çalışmak için adayız. Her birimiz önemli kurumların başkanlığını yapıyoruz. Amacımız mevki değil, hizmet etme arzusu" ifadelerini kullandı.
     Özden de oda ve borsa meclislerinde daha fazla iş kadınının yer almasını arzu ettiklerini kaydederek, "Bu kutsal görevi yerine getirebilecek her iş kadınının, kendi grubunda aday olmasını diliyorum. Kadınların yer aldığı meclislerde başarı oranı yükselir" şeklinde açıklamada bulundu.
     Kılçık ise özveri ve çok çalışma gerektiren meclis üyeliği için aday olduklarını bildirdi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber ATOnun 42nci grup meclis üyeliği seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER