ATSO 6. Zafer Kupası

ATSO 6. Zafer Kupası -ATSOnun denis sevgisi aşılamak amacıyla düzenlediği ATSO 6. Zafer Kupası, 25 ve 26 Ağustosta yapılacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen ATSO 6. Zafer Kupası yelken, optimist ve laser yarışları, 25 ve 26 Ağustosta gerçekleştirilecek.
     ATSO tarafından ilki altı yıl önce 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen Zafer Kupası Yelken, Optimist ve Laser Yarışları, bu yıl da bayram coşkusunu denize taşıyacak.
     ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Güray Parlak, yaptığı açıklamada, ATSO 6. Zafer Kupasının 25 ve 26 Ağustosta yapılacağını bildirdi.
     Yarışın artık geleneksel hale geldiğini ve her yıl bir öncekinden daha geniş katılımla gerçekleştirildiğini vurgulayan Parlak, yarışlarla yeni nesile deniz sevgisi aşılamayı hedeflediklerini söyledi.
     Antalya Yelken Kulübü ve Çelebi Marina ev sahipliğinde, Yelken İl Temsilciliğinin gözetiminde iki gün sürecek organizasyonun ilk gününde, Antalya ve bölgesindeki kulüplerin sporcuları yarışacak. Yarışlara optimist sınıfında 8-15 yaş, laser sınıfında ise 15-18 yaş arası sporcular katılacak.
     Konyaaltı Boğaçayı önünden 25 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00de start alacak yarışlarda, sporcular, Konyaaltı sahili boyunca dereceye girmek için mücadele edecek.
     Antalya sahilleri, 26 Ağustos Pazar günü ise yelkenli yatların mücadelesine sahne olacak. Saat 11.30da ise Çelebi Marina Liman Ağzından startı verilecek yarışta yatlar, Büyük Liman ve Baba Burnu (Lara Feneri) arasındaki parkurda, madalya alabilmek için yelken basacaklar.
     Yarışlar, Antalyalılar tarafından, Konyaaltı Sahili, Atatürk ve Karaalioğlu parkları ile Falez kıyı bandı boyunca izlenebilecek. Yarışlarda dereceye girenlere ödülleri pazar Çelebi Marinada düzenlenecek törenle verilecek.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber ATSO 6. Zafer Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER