ATSO üyelerine 4 konuda eğitim verilecek

ATSO üyelerine 4 konuda eğitim verilecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Odanın eğitim faaliyetlerini kurumsal bir yapıda yürüten ATSO Akademi bünyesinde üyelere ve üye çalışanlarına dönük faaliyetlere bu hafta 4 farklı eğitimle devam edileceğini bildirdi.
     Başkan Budak, yaptığı yazılı açıklamada, üyelerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda Akademi eğitim programı kapsamında bu hafta eğitimlere ISO EN TS 14001 Çevre Yönetim Sistemi, Stres Yönetimi Eğitimi, Proje Hazırlama Eğitimi ve İyi Tarım Uygulamaları Eğitimi konuları ile devam edileceğini belirtti.
     Eğitimlerin önemine dikkati çeken Budak, şunları kaydetti:
     Eğitimler, dünyamızı tehdit eden küresel iklim değişiklikleriyle mücadele için işletmelerin çevre dostu, yeşil ekonomi politikaları ile uyumlu, enerji verimliliğini arttıracak, olumsuz çevre etkilerini azaltacak. TSE eğitmenleri tarafından çevre yönetim sistemi, çevre politikasının geliştirilmesi, uygulanması ve başarıya ulaştırılması ve sürekliliğinin sağlanması için kuruluş yapısı, planlama faaliyetleri, sorumluluklar, uygulamalar, usuller ve işlemleri ile çevre yönetim sistemleri standartları ve çevre yönetim sistemlerinin kurulması çalışma basamakları konularında temel bilgiler verilecek.
     Stres Yönetimi Eğitimi 19 Aralık tarihinde eğitmen Doç. Dr. Ziya Koruç tarafından verilecek. Eğitimde stresin tanımı, iyi ve kötü stres kavramları ve özellikleri, kişilik özellikleri ile strese yatkınlık ilişkisi, stresle başa çıkma yolları ve yaşam biçiminin iş yaşamına etkisi konularına yer verilecek.
     Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSOnun sosyal medya hesaplarından da takip edilebileceğini, eğitimlere ilişkin her türlü bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğünden alınabileceğini bildirdi.
     Budak, Proje Hazırlama Eğitiminin 19-21 Aralık arasında eğitmen Yrd. Doç. Dr. Suat Kasap tarafından verileceği anlatarak, şunları kaydetti:
     Katılımcılara, proje hazırlama ile ilgili tanımlar, proje tipleri, stratejik planlama, proje yönetimi, proje faaliyet planlaması konularında bilgiler verilerek, proje hazırlık uygulaması çalışması yapılacak. İyi Tarım Uygulamaları Eğitimi ise 21 Aralıkta yapılacak. Eğitim, eğitmen Safiye Kavas tarafından verilecek. Eğitimde iyi tarım uygulamaları kavramı, iyi tarım uygulamaları altyapı süreçleri, iyi tarım uygulamalarının kapsamı, iyi tarım uygulamalarına geçiş süreci konularında bilgiler aktarılacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSO üyelerine 4 konuda eğitim verilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER