Avcılar hedefi vurmak için yarıştı

Avcılar hedefi vurmak için yarıştı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübünün düzenlediği yarışmada, sporcular mücadele etti.
     Akbaba Mevki Bilecik Atış Poligonunda gerçekleştirilen programa, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Lütfü Doyuk, Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Cengiz Kavadar, Avcılık ve Atıcılık İl Temsilcisi Mithat Şişli ve vatandaşlar katıldı.
     Belediye Başkanı Yağcı, kulübü yapmış olduğu faaliyetlerinden dolayı tebrik ettiğini belirterek, avcılık ve atıcılık sporunda Bileciki daha iyi yerlere getirmeye çalıştıklarını söyledi.
     Bilecik Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Kavadar ise müsabakaya Marmara ve İç Anadolu bölgesinin il ve ilçelerinden yarışmacıların katıldığını belirterek, 10. geleneksel puanlı hedef, sabit hedef ve trap atış alanlarında sporcular mücadele etti. Sabit hedef ve puanlı hedef branşlarında 10ar yarışmacıya ödül verildi. Trap atışında ise 5 kişi ödüllendirildi. Bilecik adına güzel bir etkinlik düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Kavadar, tarafından Belediye Başkanı Selim Yağcıya katkılarından dolayı şilt verildi.
     Yarışmada puanlı hedef branşında 1. olan Ali Semerciler, sabit hedef ve ferdi trap dalında 1. olan Oktay Çivi ile takım trap dalında 1. olan Bilecik Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübüne ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Avcılar hedefi vurmak için yarıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER