Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneğinden açıklama

Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneğinden açıklama -Derneğin Anayasa Komisyonu Başkanı Karaköse: Ülkemizde sözde aydınlar tarafından eylemler ve grevler masumane gösterilmeye çalışılmaktadır


MALATYA (A.A) - Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği Anayasa Komisyonu Başkanı Dursun Karaköse, son dönemlerde yapılan eylemlerin ve grevlerin, sözde aydınlar tarafından masumane gösterilmeye çalışıldığını ifade etti.
     Karaköse, yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütünün, kanlı eylemlerinin yanında sempati toplamaya yönelik eylemlerin de içine girdiğini belirtti. Karaköse, şunları kaydetti:
     Ülkemizde sözde aydınlar tarafından eylemler ve grevler masumane gösterilmeye çalışılmaktadır. Birtakım taleplerle başlatılan bu eylemlerin desteklenmesi ve taleplerin kabul edilmesi, terörün meşrulaştırılmaya çalışılmasından başka bir şey değildir. Ülkenin demokrasisine en ufak bir katkısı olmayacak tutum ve davranışlardır. Terörü içeriden ve dışarıdan bu tür taltiflerle yüreklendiren sözde aydınların, empati duygusunu biraz da terörden mağdur olan ülke insanına duymalarını dileriz.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneğinden açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER