AYAMDER 2. Olağan Genel Kurulu

AYAMDER 2. Olağan Genel Kurulu -Mevcut başkan Kılçık, yeniden seçildi


ADANA (A.A) - Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) 2. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Murtaza Kılçıkın yeniden başkan seçildiği bildirildi.
     AYAMDERden yapılan açıklamada, dernek binasında gerçekleştirilen kongrede, Kılçıkın seçime tek liste halinde girdiği ve iki yıl daha aynı görevi yürüteceği belirtildi.
     Kılçık, tüzük gereği ikinci ve son kez başkanlığa seçildiğini hatırlatarak, yaptıkları çalışmalar hakkında üyelerini bilgilendirdiği törende şu ifadeleri kullandı:
     Yeni dönemde yeni arkadaşlarımızla birlikte daha da güçleneceğiz. El birliği içerisinde Adananın kalkınmasına yardımcı olacağız. Derneğimiz kısa sürede çok önemli işlere imza atarak çok iyi mesafe aldı. Tek ses olduk. Aynı heyecan ve sinerjiyle yolumuza devam edeceğiz. Yeni dönemde de çalışmalarımızı sürdürerek iyi sonuçlar almaya devam edeceğimize inanıyorum. Eski yönetimdeki arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederken, aramıza aldığımız yeni arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum.
     Seçimlerden sonra AYAMDERin yeni yönetim kurulunda, Mustafa Fidan Vursavuş, Ziya Yamaç, Zafer Ofluoğlu, Adnan Ulusoğlu, Halit Erdoğan, Tamer Gülcan, Ahmet Bozkurt, Emre Yıldırım, Ercan Avşar, Alaaddin Bulgan, Ramazan Yüksel, Halil Ibrahim Paşa Özdemir, Hakan Coşkun ve Nadir Vurankaya isimlerinin yer aldığı, Denetim Kurulunda ise Kemal Elibol, Mehmet Coşkun ve Mustafa Göregenin görev yapacağı, Federasyon Temsilciliğinin ise Murtaza Kılçık, Mustafa Fidan Vursavuş, Ziya Yamaç, Mustafa Calışkan ve Yasin Işık isimlerinden oluştuğu kaydedildi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber AYAMDER 2. Olağan Genel Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER