Ayaşta fidanlar toprakla buluşturuldu

Ayaşta fidanlar toprakla buluşturuldu


ANKARA (A.A) - Ayaş ilçesinde resmi kurum temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.
     Uğurçayırı köyünün üst kısmında başlatılan fidan dikimi etkinliğine, Kaymakam Hasan Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, Beypazarı Orman İşletme Müdürü Raif Çopur, İşletme Şefi Vehbi Atalay ile resmi kurum temsilcileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Orman Mühendisi Vehbi Atalayın, etkinlik başlatılmadan önce, öğrencilere fidan dikmekle ilgili bilgi vermesinin ardından, Uğurçayırı bölgesinde hazırlanan alanlara fidan dikildi.
     Kaymakam Balcı, Ayaş-ta fidan dikim seferberliği yönünde çalışmalarda bulunduklarını ve bugün çok sayıda fidanı öğrencilerin ve vatandaşların katılımıyla toprakla buluşturduklarını söyledi.
     Balcı, fidan dikmeye, ağaç sevgisi aşılamak amacıyla öğrencilerle birlikte geldiklerini söyledi.
     Gerek çocuklara, gerek vatandaşlara ağaç dikme bilincinin yerleştirilmesi bakımından bu etkinliğin çok yararlı olacağına işaret eden Balcı, Fidan dikimini başlattığımız alan 630 hektarı buluyor. İlçe genelinde yeşillendirmeye çok önem veriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Yaşar Tonbak
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Ayaşta fidanlar toprakla buluşturuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER