Ayder Kış Sporları Merkezi Değerlendirme Toplantısı

Ayder Kış Sporları Merkezi Değerlendirme Toplantısı yapıldı


RİZE (A.A) - Rizede, Ayder Kış Sporları Merkezi Değerlendirme Toplantısı yapıldığı bildirildi.
     Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Nurullah Çakır, Vali Yardımcısı Ümit Hüseyin Güney, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Kalkan, Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ve diğer yetkililerin katıldığı belirtildi.
     Ayder Yaylası Kış Sporları Merkezi ve Doğu Karadeniz Turizm Master Planı çerçevesinde yapılması planlanan yayla yollarının değerlendirildiği vurgulanan açıklamada, Vali Çakırın şu ifadelerine yer verildi:
     Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı başkanlığında 15 Ağustosta düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısında ele alınan, Ayder Yaylası Kış Sporları Merkezi ve Doğu Karadeniz Turizm Master Planı, başta milletvekillerimiz olmak üzere, İl Özel İdaresinin, turizmcilerin ve tüm tarafların dikkatle takip ve desteklediği bir projedir. Kurum ve kuruluşlarımızın koordinasyonunun sağlanması, işin heyecanının kaybedilmemesi adına proje kapsamında ilimizdeki çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi gerekmektedir.
     Ayrıca, açıklamada projenin hızlı ve koordineli bir şekilde yürütülebilmesi için Vali Yardımcısı Ümit Hüseyin Güneyin başkanlığında yürütülmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Ayder Kış Sporları Merkezi Değerlendirme Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER