aynarcalı öğrenciler güreşte 4 madalya aldı

aynarcalı öğrenciler güreşte 4 madalya aldı


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Yenikent Spor Salonunda yapılan okullar arası güreş turnuvasında Kaynarcalı öğrenciler 4 madalya aldı.
     Müsabakalar sonucunda Kaynarca Lisesi adına 63 kiloda güreşen Nezir Çimen 1inci, Cahit Furkan Demirhan ise 2nci oldu. Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Eray Gedikli ise grekoromen dalında 47 kiloda ikinci oldu. Aynı sporcu serbest sitilde ise Sakarya üçüncülüğü elde etti.
     Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 16 - 17 Şubat tarihleri arasında düzenlenen ve okullar arası güreş turnuvasında dereceye girenleri tebrik eden Kaynarca Lisesi Müdürü Yüksel Hamzaoğlu, eğitim öğretimin yanı sıra sportif faaliyetlerle de gençlerin farklı yeteneklerini keşfetmeye devam ettiklerini söyledi.
     Hamzaoğlu, öğrencileri kabiliyetleri doğrultularında yönlendirdiklerini belirterek, Bize göre tesadüfi bir başarı değil çünkü öğrencilerimizin geçmiş zamanlarda da bu tip başarıları mevcuttur. Başta beden eğitimi öğretmenimiz ve okul müdür yardımcımız Fatih Şaşmaz olmak üzere bizlere destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Okul Aile Birliği Başkanımız ve güreşsever Nurdoğan Demirhana teşekkür ederiz şeklinde konuştu.
     Dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaynarca Belediye Başkanlığı tarafından çeşitli hediyeler verildi.
    
     Muhabir: Sedat Balta / Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber aynarcalı öğrenciler güreşte 4 madalya aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER