Aziziyedeki bıçaklı kavga

Aziziyedeki bıçaklı kavga -Kaymakamlık ile İlçe Belediyesinin girişimleriyle kavganın tarafları barıştırıldı


ERZURUM (A.A) - Aziziye ilçesinde çıkan ve 5 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgada, aralarında husumet başlayan taraflar barıştırıldı.
     Aziziye Kaymakamı Tugay Ünsal, İlçe Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve Aziziye Emniyet Müdürü Kamil Gençin girişimleri sonucu, bir süre önce aralarında bıçaklı kavga olan Yavuz, Tatar ve Lazoğlu ailelerinin, Kaymakamlık makamına çağrılarak barıştırıldığını belirtildi.
     Kaymakam Ünsal, amaçlarının kırgınlıkları ve dargınlıkları ortadan kaldırarak, gönül yapmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Hiçbirimizin tasvip etmediği ve hepimizi derinden üzen bu tatsız olayı unutarak bembeyaz bir sayfa açıyoruz. Kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakarak kucaklaşıyor, kardeşliğimizi ve dostluğumuzu pekiştiriyoruz. İnşallah bu tür üzücü olaylar bir daha yaşanmaz, huzurun ve güvenin adresi olan ilçemiz de bir daha böyle talihsiz olaylarla gündeme gelmez.
     Belediye Başkanı Fatih Cengiz de bir süre önce yaşanan kavganın ilçe halkını derinden üzdüğünü dile getirerek, bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Aziziyedeki bıçaklı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER