Bakan Müezzinoğlu, Kahramanmaraşta

Bakan Müezzinoğlu, Kahramanmaraşta -Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: -Sağlık alanında hiçbir vatandaşımızı, Sıkıntım olursa zorda kalır mıyım- noktasına bırakmayacağız


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık alanında hiçbir vatandaşımızı, Sıkıntım olursa zorda kalır mıyım- noktasına bırakmayacağız dedi.
     Bakan Müezzinoğlu, kara yolu ile Adıyamandan Gaziantepe giderken, Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesini ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlunu burada, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile diğer ilgililer karşıladı. Cuma namazını Ulu Camisinde kılan Bakan Müezzinoğlu, çıkışta gazetecilere açıklamada bulundu.
     Gaziantep programına katılmak üzere önce Adıyamana geldiğini anımsatan Bakan Müzezzinoğlu, Güzergahımızın üzerinde olunca hem bir selam verelim, hem de cuma namazımızı eda edelim diye uğradık. Çok mutlu oldum. İnşallah Allah nasip ederse Pazarcıka özel bir programla geliriz dedi.
    
     -Aranıza fitne sokmayın-
    
     Pazarcıka sağlık alanında en iyisini yapacaklarını anlatan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:
     Pazarcıkın yarınları inşallah birlik ve beraberlik içerisinde bugünden güzel olacak. Pazarcık halkından ve vatandaşlarımızdan istediğimiz ne olur aranıza fitne sokmayın. Birlik ve beraberliği güçlü kılın. İnşallah bu şekilde bu ülkenin de Pazarcıkın da yarınları çok daha güzel olacak.
     AK Parti döneminde bütün vatandaşlara hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti ulaştırılması için çok önemli çalışmaların yapıldığını anımsatan Müezzinoğlu, İnşallah önümüzdeki dönemde de hız kesmeden bu yolculuğa devam edeceğiz. İnşallah sağlık alanında hiçbir vatandaşımızı, Sıkıntım olursa zorda kalır mıyım- noktasına bırakmayacağız diye konuştu.
     Esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Bakan Müezzinoğlu daha sonra Gaziantepe hareket etti.
    
     Muhabir: Ersoy Sevinç - Resul Tokluca / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Bakan Müezzinoğlu, Kahramanmaraşta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER