Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçını kazanarak, iç sahadaki galibiyet hasretine son vermek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, yarın sahalarında oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçını kazanarak, iç sahadaki galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.
     Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 11. haftasında 2-0 kazandıkları Denizlispor maçından bu yana sahalarında oynadıkları 3 karşılaşmadan da galip ayrılamadıklarını hatırlattı.
     Takımın ligde göstermiş olduğu performanstan memnun olduklarını dile getiren Savruk, şöyle konuştu:
     Takım olarak deplasmanda iyi sonuçlar alıyor fakat sahamızda bu başarıyı gösteremiyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçını kazanarak, iç sahadaki galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Sahamızdaki şanssızlığımızı artık kırmamız gerekiyor. Çünkü şampiyonluğa oynayan bir takımız. Bundan sonra artık her maç final havasında geçecek. Bu yüzden deplasmandaki performansı sahamızda da göstermemiz lazım. Takımın morali üst seviyede. Hafta boyunca çok iyi çalıştık. İnşallah yarın iyi bir oyun sonucunda galip gelir ve sahamızdaki galibiyet hasretine de son vermiş oluruz.
     Yarın saat 14.00de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında oynanacak karşılaşma için taraftarlardan destek isteyen Savruk, Taraftarlarımızın artık maçlarımıza daha çok ilgi göstermesini bekliyoruz. Şampiyonluğa oynayan bir ekibiz ve taraftara ihtiyaç duyuyoruz. Onların desteğiyle galip gelerek, ligin zirvesindeki yerimizi sağlama almayı arzu ediyoruz. Umarım taraftarlarımız takımını yalnız bırakmaz diye konuştu.
     Savruk, takımda kırmızı kart cezalısı olan Numan Çürüksu dışında eksik oyuncu bulunmadığını belirterek, sakatlığı geçen Ozan Tahtaişleyenin durumunun ise maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER