Bakanlar Kurulunda değişiklik

Bakanlar Kurulunda değişiklik -Sağlık Bakanlığına getirilen Müezzinoğlu: -(Bakanlık) Yok, beklemiyordum. Bekliyor olsam Ankarada olurdum


EDİRNE (A.A) - Sağlık Bakanlığına getirilen Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, bu görevi beklemediğini belirterek, Bekliyor olsam Ankarada olurdum dedi.
     Müezzinoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakanlar Kurulundaki değişikliği Edirnedeki programı sırasında öğrendiğini söyledi.
     Allah ülkemize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin diyen Müezzinoğlu, bir gazetecinin, Bakanlık bekliyor muydunuz- sorusuna, Yok, beklemiyordum. Bekliyor olsam Ankarada olurdum. Bugün Edirne programlarını yaptık. Benim de az önce haberim oldu. İşimiz hizmet. Sağlıklı değerlendirmelerle önümüzdeki dönemde daha iyi olması için çalışacağız yanıtını verdi.
     Edirne Valiliğinin düzenlediği programa katılmak için Edirne Devlet Türk Müziği Topluluğu Korosu binasına gelen Müezzinoğlunu, Edirne Valisi Hasan Duruer ve diğer protokol üyeleri karşılayarak, tebrik etti.
    
     Muhabir: Salih Baran - Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Bakanlar Kurulunda değişiklik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER