Bakanlar Kurulundaki değişiklik

Bakanlar Kurulundaki değişiklik -Sağlık Bakanlığına getirilen Müezzinoğlu: -Rabbim bana bu ülkede şerefli, onur duyduğum görevler nasip etti, inşallah bunun da hakkını ve hesabını verebilmeyi nasip edecektir -Tabii eşim, ç


EDİRNE (A.A) - Sağlık Bakanlığına getirilen Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Rabbim bana bu ülkede şerefli, onur duyduğum görevler nasip etti, inşallah bunun da hakkını ve hesabını verebilmeyi nasip edecektir dedi.
     Müezzinoğlu, Edirne Valiliğince Edirne Devlet Türk Müziği Topluluğu koro binasında düzenlenen Helva Geceleri programında yaptığı konuşmada, etkinliğe ilk defa katıldığını söyledi.
     Konuşması sırasında duygulandığı gözlenen Müezzinoğlu, yeni görevinin hem ülke hem millet hem de ailesi için hayırlı olmasını diledi.
     1992 yılından itibaren siyaset yaptığını ifade eden Müezzinoğlu, şöyle konuştu:
     Hep şansımla ilgili bir duam vardı. Ülkem ve milletim adına üstlendiğim sorumluluklarımın hakkını ve hesabını verebilmeyi Rabbim bana nasip etsin. İnşallah Edirnemiz için de ülkemiz için de bizim ailemiz için de hayırlı olur. Tabii eşim, çocuklarım ve ben biraz zorlanacağız. Rabbim bana bu ülkede şerefli, onur duyduğum görevler nasip etti, inşallah bunun da hakkını ve hesabını verebilmeyi nasip edecektir.
    
     -Mazisi olmayanın atisi olmaz-
    
     Mehmet Akif Ersoyun Mazisi olmayanın atisi olmaz sözüyle konuşmasına devam eden Müezzinoğlu, Edirnenin mazisini önemseyen, şanlı ve şerefli geçmişi olduğunu dile getirdi.
     Edirnenin gurur duyacağı geleceği olacağını belirten Müezzinoğlu, Onu bizler el birliğiyle başaracağız. Bunu gençler başaracak. Tarihi geçmişinde olduğu gibi, tarihi gelecekte de yine bölgesinde, ilinde demiyorum, bölgesinde söz sahibi olacaktır. Karınca kararınca bu çorbada tuzumuz olacağına inanıyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Cihan Demirci / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bakanlar Kurulundaki değişiklik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER