Bal üreticilerinden belediyeye ziyaret

Bal üreticilerinden belediyeye ziyaret


ÇORUM (A.A) - Türkiye Bal Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Azmi Yıldız, Türkiyede bal üreticiliğini en iyi yapan kentin Ordu olduğunu söyledi.
     Yıldız, Çorum Bal Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Odabaş ve ilçe bal üreticileri birliklerinin başkanlarıyla, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candanı ziyaret etti.
     Ülkede bal üretiminin yaygınlaştığını ve Çorumda da bu alanda güzel çalışmalar yapıldığını dile getiren Yıldız, Çorumda bal üzerine yeni açılım gerçekleştirmek istiyoruz. Çorum balını tanıtmak için Çorum Belediyesinden destek bekliyoruz dedi.
     Ordunun, bal üreticiliğini en iyi yapan il olduğunu ifade eden Yıldız, Çorumun da bu alanda iyi yerlere gelebilmesi için her türlü desteği vereceğiz. Ayrıca kaçak balla mücadelemize devam ediyoruz. Kaçak bal denetimlerinde bizlere destek veren Çorum Belediyesine teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Başkan Yardımcısı Turhan Candan da leblebiden sonra Çorum balının da marka olabileceğine inandığını belirterek, Çorum balının marka olması, Çorum ekonomisine de katkı sağlayacaktır. Kentte üretilen balın marka olması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız dedi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Bal üreticilerinden belediyeye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER