Balıkesirden kısa kısa

Balıkesirden kısa kısa -Bandırma Belediye Başkanı Pekel: -Yeni bir aparat ve kimyasal sıvı ile karla mücadeleyi başlatıyoruz


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, ilçenin kış şartlarına hazır olduğunu belirterek, Yeni bir aparat ve kimyasal sıvı ile karla mücadeleyi başlatıyoruz dedi.
     Pekel, yaptığı açıklamada, kar yağdığı gün oluşan sorunların çok kısa zamanda çözüldüğünü söyledi.
     Karla mücadelede ilk defa farklı bir uygulamayı gündeme getirdiklerini belirten Pekel, Yeni bir aparat ve kimyasal sıvı ile karla mücadeleyi başlatıyoruz. En az üç gün etkili olan kimyasalı buz ve karların üzerine dökmek suretiyle, bir çalışma başlatacağız dedi.
     Bandırmanın altyapı sorunlarıyla ilgili çalışmaların da devam ettiğini dile getiren Pekel, şunları kaydetti:
     Bu konuyla ilgili araç gereç alımlarımız da gündemde. Bandırmayı olumsuz hava koşullarında kaderine mahkum olan bir ilçe olmaktan kurtarma konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Temizleme ekibi oluşturduk. Bandırmanın ana kolektör hatları, kiraladığımız 460 beygir gücü motorlu kombine aracı ile temizleniyor. Bundan sonra su taşmaları kesinlikle olmayacak, Bandırmanın her tarafını şantiyeye dönüştürerek denk bütçeyle sıfır borçla her türlü işimiz yapmaya devam ediyoruz. 2013de Bandırma, birçok problemin çözüldüğü ilçeye dönüşecek.
    
     -Önce Körfez Gazetesi ortaklarından Çamın cenazesi toprağa verildi
    
     Edremit ilçesinde yayımlanan Önce Körfez Gazetesinin ortaklarından ve Çam İnşaatın sahibi iş adamı Hikmet Çamın cenazesi, toprağa verildi.
     Önceki gün hayatını kaybeden Çam, Güre Cem Evinde düzenlenen törenin ardından Altınoluk Çam Mahallesindeki kabristanlıkta son yolculuğuna uğurlandı.
     Cenaze törenine, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan katıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen-Hakan Firik / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Balıkesirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER