Balıkesirspor Başkanı Aktürk:

Balıkesirspor Başkanı Aktürk: -Kulübümüz için yaptığımız fedakarlıkların karşılığında istifaya davet edilmemizin şaşkınlığını yaşıyoruz


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirsporun başkanı Tuna Aktürk, Kulübümüz için yaptığımız fedakarlıkların karşılığı istifaya davet edilmemizin şaşkınlığını yaşıyoruz dedi.
     Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, golsüz sonuçlanan Anadolu Selçukluspor maçı bitiminde bir grup taraftarın yönetimi istifaya davet etmesine anlam veremediklerini söyledi.
     Futbolda her türlü sonucun yaşandığına işaret eden Aktürk, Lige galibiyetle başladık. İç sahada oynadığımız maçla bu galibiyeti perçinlemeyi istemiştik. İki şutumuz direkten döndü. Futbol şansı bizimle değildi. Beraberliğe razı olmak zorunda kaldık. Henüz ligin başında puan cetvelinde zirve takımları arasındayız. Buna karşın yönetim ve teknik heyetin istifaya davet edilmesini, futbolcularımızın ıslıklanmasını manidar buluyorum diye konuştu.
     Aktürk, yönetim, teknik direktör ve futbolcular aleyhine kötü tezahüratta bulunan taraftar grubunun niyetlerinin farklı olduğunu iddia ederek, Kulübümüz için yaptığımız fedakarlıkların karşılığında istifaya davet edilmemizin şaşkınlığını yaşıyoruz dedi.
     Birkaç kişiden oluşan taraftar grubunu yönlendiren isimlerin maç öncesinde yönetimden ücretsiz bilet istediklerini bildiren Aktürk, bu talebin yerine getirilmemesinin ardından protesto eylemine maruz kaldıklarını öne sürdü. Aktürk, şöyle konuştu:
     Yönetim istifa diye bağıranlar, kulübü yönetmeye talip olurlarsa onlara kulübü bırakmaya hazırız. Bizler işbaşında olduğumuz sürece onların istedikleri gibi bir yönetim olmayacağız. Balıkesirsporu kurumsallaştırmak suç ise biz bu suçu işlemeye devam edeceğiz. Türkiye Futbol Federasyonu talimatlarında taraftar gruplarına ücretsiz bilet verilemeyeceği belirtiliyor. Gözlemci raporuyla bunun tespit edilmesi halinde kulübün para cezasına çarptırılacağı kaydediliyor. Biz bu talimatlara göre hareket ediyoruz. Taraftarların ücretsiz bilet alamadıkları için protesto yoluna gitmeleri hiç hoş değil.
     Anadolu Selçukluspor maçıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Aktürk, İyi oynamadık ama 5-6 net gol pozisyonu vardı. Coşkun Yılmaz ve Muhammet Reisin altı pas üzerinden kaçırdığı mutlak goller var. Bunlar değerlendirilebilse şimdi bunları konuşmuyor olacaktık. Teknik heyete ve futbolcularımıza güvenimiz tam ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Balıkesirspor Başkanı Aktürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER