Ballıcanın içme suyu sorunu çözülüyor

Ballıcanın içme suyu sorunu çözülüyor


TRABZON (A.A) - Of ilçesine bağlı Ballıca beldesinin içme suyu sorununun çözümü için çalışmalar devam ediyor.
     Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, yaptığı açıklamada, göreve başladığında yol ve su çalışmalarına öncelik vereceklerini söylediklerini belirterek, Yol çalışmalarını hayırseverlerimizin destekleri ve belediyemizin ekip ve iş makineleri ile yürütmeye başladık. Ancak içme suyunda durum aynı olmuyor dedi.
     İşe, içme suyu projesi hazırlayarak başladıklarını, ancak su kaynakları olmadan projeyi kabul ettiremediklerini anlatan Bilgin, Mevcut su kaynaklarımızın Milli Emlaktan belediyemize tahsis edilmesi yaklaşık 2 yıl sürdü. Ardından da İller Bankamız tarafından projemizi hazırlattık diye konuştu.
     İçme suyu inşaatı için İller Bankasından 1 milyon 200 bin lira kredi kullandıklarını ifade eden Bilgin, Projemizin tamamlanmasının ardından inşaat için harekete geçtik. İller Bankası tarafından ihalesi yapılan inşaat projesi için yüklenici firma çalışmalarına başladı. İnşallah kısa sürede çalışmaları tamamlayacağız ve Ballıcanın yıllardır süren sağlıklı içme suyu hayalini gerçekleştireceğiz dedi.
     Çalışmalar nedeniyle ulaşımda sıkıntılar yaşandığını kaydeden Bilgin, Boru hatları mevcut yol güzergahlarından geçmek zorunda olduğu için ulaşımda sıkıntılar yaşanıyor. Kış mevsiminde olmamız nedeniyle boru döşeme çalışmalarını öne aldık. Ardından da depo çalışmaları başlayacak. İnşallah kısa sürede çalışmaları tamamlayarak yollarımızı eski haline döndüreceğiz. Halkımızın biraz sabırlı olmasını istiyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Ballıcanın içme suyu sorunu çözülüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER