Bandırmadan kısa kısa

Bandırmadan kısa kısa -Bandırma Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi işbirliğiyle Su Arıtma Tesisi alanına 3 bin 500 fidan dikildi


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) işbirliğiyle İçme Suyu Arıtma Tesisleri alanına 3 bin 500 fidan dikildi.
     Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, fidan dikiminde, ağaçlandırmanın ve yeşillendirmenin önemine dikkati çekerek, herkesi bu kutsal görevi yapmaya çağırdı.
     Ormanı bekçi değil sevgi korur diyerek konuşmasına başlayan Pekel, şunları söyledi:
     Göreve geldiğimizden bugüne kadar Park Bahçe Hizmetleri Müdürlüğü ile güzel bir çalışma yürüttük. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 40 bin fidan diktik. Fidanları sadece dikmekle olmuyor, bunlara bakmak, çocuk ilgisi göstererek büyütmek gerekiyor. Bugün de Çevre Koruma Dergisi ile 3 bin 500 sediri toprakla buluşturduk. İnşallah Bandırmanın her tarafını yeşil yapacağız.
     Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe de yıllardır ağaç dikim kampanyaları, okullara ve öğrencilere yönelik eğitim seminerleri yaptıklarını bildirdi.
    
     -UEDAŞtan Pekele ziyaret-
    
     Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu ve beraberindeki müdür yardımcıları, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekeli makamında ziyaret etti.
     Pekel, Bandırmanın elektrik enerjisinin koordinasyonu ve işleyişinin sağlanmasında UEDAŞ firmasının çalışmalarından duyduğu memnuniyetini dile getirerek, bundan sonraki süreçte de belediye ve UEDAŞın uyum içinde çalışmalarını sürdüreceğine inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER