Bandırmadan kısa kısa

Bandırmadan kısa kısa -Marmaranın güneyine ilişkin Çevre Düzeni ve Revizyon Plan çalışmaları sürüyor


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir ve Marmara Güneyi Adalar Kültür, Turizm, Koruma ve Gelişim Bölgesini kapsayan Çevre Düzeni ve Revizyon Plan çalışmalarına ilişkin çalışmalarda son safhaya gelindi.
     Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Adnan Aslan, Şube Müdürü Tülin Aydın ve uzmanlar, çalışmalar kapsamında Erdeke geldi.
     Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Ocaklar Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Durak, AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay ve Erdek Belediyesi İmar Müdürlüğü personelinin de katıldığı toplantıda Çevre Düzeni ve Revizyon Planı hakkında bilgiler verildi, fikir alışverişinde bulunulduktan sonra yerinde incelemeler yapıldı.
    
     -Banvitten Ağız ve Diş Sağlığı Günleri-
    
     Banvitin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şubesi ile 2007 yılından bu yana yürüttüğü Kızlar Banvitle Okula burs programı kapsamında ikincisi düzenlenen Ağız ve Diş Sağlığı Günleri, firmanın Bandırmada kurulu merkez kampüsünde gerçekleştirildi.
     Ege Ağız Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneği ve Ayaz Diş Polikliniğinin desteğiyle 18 uzman diş hekiminin yer aldığı etkinlikte 125 çocuğun diş kontrolleri ve tedavileri yapıldı.
     Öğrencilere, dernek tarafından dişlerin neden ve nasıl fırçalanması gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı, diş fırçaları dağıtıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER