Bandırmadan kısa kısa

Bandırmadan kısa kısa -Belediye Başkanı Pekelin 2012 yılı çalışma raporu kabul edildi


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Belediye Meclisinin nisan ayı olağan toplantısında, Başkan Sedat Pekelin 2012 yılı çalışma raporu kabul edildi.
     Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Pekel, yapılan çalışmaları özetledi.
     Başkan Yardımcısı Dursun Mirza ise çalışmaların ortada olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     4 yıllık görev süresi içinde 150 bin ton asfalt döküp, 450 bin metre karelik parke döşedik. Bizden önce AK Parti döneminde, 5 yılda 70 bin ton asfalt dökülüp, 390 bin metre karelik parke döşemesi yapıldı. Bu gerçekler ortadayken, Bandırmaya çivi bile çakmadığımızı söyleyenler var. Gözlerine, dizlerine dursun.
     Konuşmaların ardından, Pekelin 2012 çalışma raporu, 21 oyla kabul edilirken, rapora 8 AK Partili üye ret oyu verdi.
    
     -5 Nisan Avukatlar Günü-
    
     Pekel, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, hukukun insanlar arasında huzur ve güveni sağladığını bildirdi. Hukukun, devletin en temel kurumları arasında olduğunu belirten Pekel, şunları kaydetti:
     Hukuk, devletin en temel kurumlarından biri, çağdaş ve demokratik yaşamın güvencesidir. Çağdaş bir devlette hukukun üstünlüğü bütün yaşam alanlarında vazgeçilmez bir kavramdır. Hukuk herkese eşit olarak uygulanması esas olan ve bir gün mutlaka herkese gerekli olacak bir değerdir. Hukukun düzgün işlemediği bir devlette adaletin sağlanması mümkün değildir. Adaletsizlik de toplumda huzursuzluk, kargaşa ve anarşiye ortam hazırlayan önemli etkenlerden biridir. Bu duygular içinde tüm avukatlarımızın gününü kutlar, bu onurlu mesleğin sorunlarının çözümü konusunda gerekli çalışmaların yapılması dileğiyle tüm insanlık için adaletin egemen olduğu bir dünya dilerim.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER