Bandırma ve Erdekten kısa kısa

Bandırma ve Erdekten kısa kısa -Bandırmada, TOBB İl Kadın ve Genç Girişimcileri İcra Kurulu seçimleri yapıldı


BALIKESİR (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Balıkesir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu için Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri oy kullandı.
     Bandırma Ticaret Odasında, gizli oyla gerçekleşen seçimlere 30 üyeden 21i katıldı. Oylamada TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu asil üyeliklerine 13 oyla Macide Tan, 12 oyla Filiz Kocaman seçildi.
     Yedek üyeliklere ise 13 oyla Esma Toka ve 12 oyla Nursal Bayrak getirildi.
     42 üyeye sahip Bandırma Genç Girişimciler Kurulu da TOBB Balıkesir İl Genç Girişimciler İcra Kurulu için oy kullandı. 11 üyenin oy kullandığı seçimde İl Genç Girişimciler Kurulu asil üyeliklerine 9 oyla Kaan Bor ve 8 oyla Hüseyin Uz seçildiler.
    
     -Erdeke Düşler Parkı
    
     Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçeye kazandırmak istediği hizmetlerden birinin de Düşler Parkı olduğunu söyledi.
     Yaklaşık altı dönümlük yeşil alanda planlanan Düşler Parkınıda, düğün salonu, amfiteatr, oturma yerleri, havuz ve basketbol alanı olacağını, bu yatırımın yaklaşık 1 milyon lirayı bulacağını vurgulayan Aysan, şunları kaydetti:
     Belediye Meclisinde belediye bütçemiz kısıtlanmasaydı, Düşler Parkını da ilçemize kazandırmak için hemen kolları sıvayacaktık. Bu bölge, her çeşit konserin düzenlenebileceği, ilçemizde yaşayanların nefes alabilecekleri, Erdekin prestij alanlarının başlarında yer alacaktı. Yine de olanaklarımızı zorlayarak, Erdeklileri, Düşler Parkı ile buluşturmaya çalışacağım.
    
     -Erdekspor altı dalda mücadele ediyor-
    
     Erdekspor alt yapı antrenörlerinden Mehmet Özeren, gelecekten umutlu olduklarını belirtti.
     Kulüp olarak 6 dalda mücadele ettiklerini dile getiren Özeren, Şu anda 13-14-15-16-17 ve 19 yaş gruplarına ait takımlarımız var. 13 ve 17 yaş takımlarımızı yeni kurarak, önümüzdeki günlerde başlayacak lig maçlarına katılmak için başvurularımızı yaptık. Alt yapı takımlarımıza gösterilen ilgiden memnunuz dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırma ve Erdekten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER