Bandırmasporun Yaz Okuluna 116 öğrenci devam

Bandırmasporun Yaz Okuluna 116 öğrenci devam ediyor


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporun Yaz Okuluna devam eden 116 öğrenci, futbolun temel tekniklerini öğrenmek, gelecekte profesyonel takımların formasını giyebilmek adına aşırı sıcaklara rağmen özveriyle çalışıyor.
     Bandırmaspor alt yapı sorumluları Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi nezaretinde haftanın 3 günü çalışmalarını sürdüren gençler, zaman zaman sıcaktan bunalsalar da vazgeçmiyorlar.
     Yaz okulunda 116 oyuncu olduğunu belirten Ahlatlı, şunları kaydetti:
     Bu gruptan da alt yapıya 25 oyuncu seçmeyi düşünüyoruz. Bandırmasporun tabanını buradan oluşturacağız. 50 gün sürecek yaz okullarındaki temel amacımız, bir yıl çalıştırıp çok yetenekli 1999-2004 doğumlu oyuncuları Bandırmasporda lisanslı sporcu haline getirmek. Biz burada Bandırmasporun kapısını tüm gençlere açtık. Ücret almadan, her türlü ihtiyaçlarını gideriyoruz. Kim Bandırmaspora gönül veriyorsa ben futbolcu olacağım diyorsa, hiç kimseyi kırmadan denemelere veya çalışmalara alıyoruz.
     Ahlatlı, bu yıl alt yapıya çok değer veren bir teknik direktörün geldiğine inandıklarını belirterek, Fuat Yaman, bize çok güzel ışıklar verdi. Beş oyuncumuzu yukarıya aldı. Kampa götüreceğini de söyledi. Ben bu oyuncular içinden takım formasının giyecek olan futbolcular olduğuna inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmasporun Yaz Okuluna 116 öğrenci devam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER