Bankacılar, iftarda esnafla buluştu

Bankacılar, iftarda esnafla buluştu


BAYBURT (A.A) - Bayburtta düzenlenen iftarda bankacılar ile esnaf bir araya geldi.
     Halk Bankası ve Halk Sigorta Bayburt Şubesi tarafından bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahap Kavcıoğlu, Halk Bankası Bölge ve Şube Müdürleri ile esnaf katıldı.
     Kavcıoğlu, burada yaptığı konuşmada, her yerde olduğu gibi Bayburtta da en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ettiklerini belirterek, İlimizin KOBİsine, esnafına, sanayisine bankamızın ürün ve hizmetlerini reel oranda elimizden geldiğince sunmaya devam edeceğiz dedi.
     Halk Bankasının, özellikle KOBİ ve esnaf bankası konumunda olduğunu vurgulayan Kavcıoğlu, şunları kaydetti:
     2011 yılı, Hükümetimizin aldığı kararlar ve sunulan imkanlarla oldukça iyi seyretti. Tanınan limitler ve faiz oranlarının iyileştirilmesi, bankacılık adına yapılan düzenlemeler ile alınan sonuçların ne kadar doğru olduklarını ortaya koymaktadır. Sunduğumuz hizmetlerin üretime dönmesi ve esnafımızın bundan faydalanması da bizleri oldukça mutlu kılmaktadır. 2012 yılı ve bundan sonra da yeni ürün hizmetlerimizle esnafımız daha iyi imkanlara kavuşturulacak, daha iyi vadelerle, daha fazla limitlerle üretime dönük sağlanacak finansmanla en iyi duruma gelecektir. Halka açık bir banka olan bankamızın hisselerine gösterilen ilgiden, ne kadar doğru yolda olduğumuzu görüyor. Tüm Türkiyeye ve müşterilerimize teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bankacılar, iftarda esnafla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER