Barış Mahallesine park yapılacak

Barış Mahallesine park yapılacak


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesince Barış Mahallesine park yapımına başlandı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, daha önce park bulunmayan Barış Mahallesinde park ve sosyal tesis yapımı için bazı noktalarda yıkım çalışmalarına başlandı.
     Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Celal Doğan İlköğretim Okulu karşısında yıkım yapılan alana gelerek incelemelerde bulundu.
     Bu bölgede sosyal tesis ve park yapımı için 16 evin kamulaştırılacağını belirten Tahmazoğlu, ilk etapta kamulaştırması yapılan 2 evin yıkımının yapıldığını bildirdi.
     Tahmazoğlu, seçim döneminde vatandaşın kendilerinden park talebi olduğunu hatırlatıp, şunları kaydetti:
     Şu anda 30un üzerinde mahallemizde park yok. Fakat park yapacak 1 metre boş alan yok. Burayı hem okulumuza yakın olması hem de yüksek nokta olduğu için tercih ettik. Burada 16 evin kamulaştırmasını yapacağız. Kamulaştırması yapılan evlerin yıkımlarını gerçekleştiriyoruz. Yıkımlarımız tamamlandığında buraya güzel bir park yapacağız. Alanı açtıkça bölgenin taziye evi talebini de yerine getireceğiz. İlk hedefimiz parkımızı yapmak ve bu mahallede ki çocukları ve insanları sevindirmek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.
     Park ve sosyal tesis yapımı için yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Barış Mahalle Muhtarı Hüseyin Ayna ise Belediye Başkanı Tahmazoğluna teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Barış Mahallesine park yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER