Bartın Emniyet Müdürü Altınok:

Bartın Emniyet Müdürü Altınok: -İlimizde bütün kesimlerin desteğiyle, huzur ve güvenin tesisine etki edecek projeler üretmeye devam edeceğiz


BARTIN (A.A) - Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İlimizde bütün kesimlerin desteğiyle huzur ve güvenin tesisine etki edecek projeler üretmeye devam edeceğiz dedi.
     Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınoku makamında ziyaret etti. Dursun, ziyarette yaptığı konuşmada, il emniyet teşkilatının kentte huzur ve asayişin sağlanmasının yanında sosyal projelerle de örnek çalışmalar yaptığını söyledi.
     Vatandaş-polis işbirliğinin geliştirilmesi ve polise duyulan güven duygusunun arttırılması amacıyla uygulanan projelerde başarı elde edilmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Dursun, müdürlük olarak emniyet teşkilatına her konuda katkı vermeye hazır olduklarını belirtti.
     Altınok da, müdürlüklerince hayata geçirilen Altın Eller mavi kapak toplama kampanyasının başarısını ifade ederek, kampanyayla kentte yardımlaşma duygusunu harekete geçirip sosyal duyarlılığı arttırmayı da hedeflediklerini söyledi.
     Altınok, şöyle devam etti:
     Kampanyamız, şubat ayından bu yana vatandaşlarımızın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarımızdan, sivil toplum örgütlerinden destek gördü. Yine dezavantajlı sosyal grupları oluşturan fertlerin istihdam edilmesini amaçlayan Altın Kalpler projesini hayata geçirdik. Bu projemizle de işsiz ve dezavantajlı gençlerimizi iş sahibi yapmayı amaçladık. Projemize bir çok sanayi kuruluşu destek verdi. İlimizde bütün kesimlerin desteğiyle huzur ve güvenin tesisine etki edecek projeler üretmeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Bartın Emniyet Müdürü Altınok: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER