Bartın için 7 vizyon projesi belirlendi

Bartın için 7 vizyon projesi belirlendi


BARTIN (A.A) - AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, "Kent Ekonomileri Forumu"nda Bartına özel 7 vizyon projesinin belirlendiğini bildirdi.
     Arslan, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ile oda binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan "Kent Ekonomileri Forumu"nun partisince düzenlenmesine karşın, partiler üstü sivil bir inisiyatif olduğunu söyledi.
     "Forum da Bartına özel 7 vizyon projesi belirlendi" diye konuşan Arslan, bunların Çeşmi Cihan Bartın Turizmi, Batı-Kar, Partheneus, Bartın Limanın genişletilmesi, kırsal kalkınma, Bartın tanıtım platformu, organik tarım ve hayvancılık projeleri olduğunu kaydetti.
     Oda başkanı Toksöz de projeleri siyasi otoritenin yakından takip etmesinin bir avantaj olduğunu ifade ederek, herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.
     Toplantıya, Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Başkanı Birol Dikyurt, Genç İşadamları Derneği (Bartın GİAD) Başkanı Sinan Kireç ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Turna da katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Bartın için 7 vizyon projesi belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER