Rize Devlet Hastanesi Ağız ve Diş

Rize Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Acil Birimi hizmete giriyor


RİZE (A.A) - Rize Devlet Hastanesinde Ağız ve Diş Sağlığı Acil Biriminin, 2 Mayıs Perşembe günü hizmete gireceği bildirildi.
     Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Uğur Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin, Belediye Blokları Doktorlar Sitesi üçüncü katında olmasının, hastaların tedavilerinin yapılmasında güvenlik açısından sakınca yarattığını belirtti.
     Hem vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli ortamda hizmet almalarını hem de çalışanların güvenli ortamda hizmet vermesini sağlamak amacıyla Rize Devlet Hastanesi acil servisi karşısındaki birimde acil ağız ve diş sağlığı birimi oluşturmayı uygun bulduklarını ifade eden Yıldırım, "Bu binada Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından uygun bir yer tahsis etti. Buna istinaden de klinik standartlarında bir yer oluşturduk ve 2 Mayıs Perşembe gününden itibaren bu birimde hizmet verilmeye başlanacak" dedi.
     Yıldırım, ağız ve diş sağlığı hizmetleri kapsamında acil serviste diş çekimi, ağrı gidermeye yönelik müdahaleler, kanama müdahaleleri, akut çene travmalarına karşı ilk müdahale ve adli vaka gibi hizmetler verileceğini kaydederek, Acil poliklinik hizmetlerinin hafta içi 16.00 ile 08.00 saatleri arasında, hafta sonları ise 24 saat hizmet verileceğini söyledi.
    
     Muhabir: Salih Yıldırım
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Rize Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER