Bartın Milli Eğitim Müdürü Şeker:

Bartın Milli Eğitim Müdürü Şeker: -Taşımalı eğitim kapsamında merkez ilçedeki 38 okulda 6 bin 75 öğrenciye sıcak yemek dağıtımı yapılıyor


BARTIN (A.A) - Bartın Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, taşımalı eğitim kapsamında merkez ilçedeki 38 okulda 6 bin 75 öğrenciye sıcak yemek dağıtımı yapıldığını bildirdi.
     Şeker, Epçiler Ortaokulunu ziyaret ederek, taşımalı eğitim ve sıcak yemek uygulamasıyla ilgili incelemelerde bulundu.
     Okul idarecilerinden bilgi alan ve öğrencilerle sohbet eden Şeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki yılların aksine 2012-2013 eğitim öğretim yılında öğrencilere sulu gıda dağıtıldığını söyledi.
     Sıcak yemek dağıtımıyla ilgili okullarda inceleme yaptıklarını anlatan Şeker, şunları kaydetti:
     Okul idarecilerimiz yemek miktarı ve çeşidi konusunda bir sorun yaşamadıklarını, öğrencilerimizde uygulamadan memnun olduklarını söylediler. Şu anda taşımalı eğitim kapsamında merkez ilçedeki 38 okulda 6 bin 75 öğrenciye sıcak yemek dağıtımı yapılıyor. Taşımalı eğitimde servislerle ilgili yaşanan sıkıntının da çözümü için Vali Bülent Savur başkanlığında İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz İbrahim Kayış ve ekibimizle birlikte koordineli şekilde çalışıyoruz. Var olan sıkıntıların azaltılması için elimizden geleni yapıyoruz.
     Epçiler Ortaokulu Müdürü Salih Musa da sıcak yemek uygulamasında bir sorunla karşılaşmadıklarını, öğrencilerin okul yemekhanesinde yemeklerini yiyebildiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Bartın Milli Eğitim Müdürü Şeker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER