Bartın Valisi Savurdan veda ziyaretleri

Bartın Valisi Savurdan veda ziyaretleri -Vali Savur, Bartın TSO Başkanı Toksözü ziyaret etti


BARTIN (A.A) - Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Bartın Valisi Bülent Savur, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Toksöze veda ziyaretinde bulundu.
     Ziyaret sırasında konuşan Savur, TSO heyetiyle birçok kez çeşitli platformlarda bir araya geldiğini ve beraberliğin daha uzun sürmesini temenni ettiğini belirterek, bir iradenin tecellisi sonucu Bartından ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.
     Söz konusu, devlet temsiliyeti ve bayrak onuru olduğunda esneme kabiliyetinin olmadığını vurgulayan Savur, TSOyu ziyaretinde bina girişinde kendisinin değil, üzerinde taşıdığı bayrak ve devlet değerlerinin karşılandığını söyledi.
     Savur, bayrağa karşı bilerek veya bilmeyerek yapılacak en ufak bir hatayı dahi ortaya koyduğunu dile getirerek, "Atmış olduğum hiçbir adımdan, söylemiş olduğum hiçbir sözden ve koymuş olduğum hiçbir tavırdan kendimce yanılgı görmüyorum" diye konuştu.
     Bartın TSO Başkanı Toksöz de Vali Savurun verdiği hizmetleri unutmayacaklarını vurgulayarak, yeni görevinde başarı diledi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bartın Valisi Savurdan veda ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER