Başbakan Erdoğan, 1 Temmuzda Kayseriye geliyor

Başbakan Erdoğan, 1 Temmuzda Kayseriye geliyor -Erdoğanın, partisinin il kongresi ile toplu açılış törenine katılması bekleniyor


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, partisinin il kongresi ile toplu açılış törenine katılmak amacıyla 1 Temmuzda Kayseriye geleceği bildirildi.
     Konuyla ilgili AK Parti Kayseri İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyen il başkanı Ömer Dengiz, parti olarak tüm hazırlıkları tamamlayarak, Başbakan Erdoğanı beklemeye başladıklarını belirtti.
     İl kongresinin Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacağını dile getiren Dengiz, şunları kaydetti:
     Kongremiz saat 14:00de başlayacak. 16:30a kadar kongremizin ilk bölümünü bitireceğiz. Daha sonra kongremizi yapacağımız salonun dış bölümünde toplu açılış törenimiz olacak. Kayseride son bir yıl içerisinde, merkezi bütçeden karşılanan devlet yatırımları, belediyelerimizin yapmış olduğu yatırımlar ve sanayi tesislerimizin toplu açılışları yapılacak. Başbakanınız yaklaşık 500 milyon lira değerinde yüze yakın tesisi hizmete açarak, halkımızın hizmetine sunacak.
     Dengiz, Başbakan Erdoğanın kongre ve toplu açılıştan sonra AK Parti İl Başkanlığı hizmet binasının açılışını da yaparak, burada teşkilat mensuplarıyla görüşmeler yapacağını ifade etti.
     Kongreye il merkezi ve ilçelerden büyük katılım beklediklerini vurgulayan Dengiz, Kongremize merkez ve bütün ilçelerimizden ulaşım imkanını halkımıza kolaylaştıracak şekilde araç kiralamalarımızı yaptık. Gelmek isteyen her vatandaşımızı Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşturacağız. İl içerisinden ve bütün ilçelerimizden çok ciddi bir teveccüh var diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan, 1 Temmuzda Kayseriye geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER