Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay:

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay: -Anadolu basınını güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz


HATAY (A.A) - Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Anadolu basınını güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz dedi.
     Atalay, İskenderunda bir otelde düzenlenen toplantıda, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.
     İskenderunun büyük ve geleceği bulunan bir şehir olduğunu belirten Atalay, Bizler sık sık Anadoluyu gezerek basın mensuplarıyla bir araya geliyoruz. Düzenlediğimiz toplantılarda basını güçlendirmek için fikir alışverişinde bulunuyor, talep ve istekleri değerlendiriyoruz. Anadolu basınını güçlendirmek için ciddi çalışmalar yapıyoruz diye konuştu.
     Atalay, basının sorunları, internet medyasıyla ilgili talepleri ve yerel televizyonların desteklenmesi gibi konuları bir bütün olarak ele aldıklarını belirterek, bu konuda ilgili tüm kurumların çalışma yürüttüğünü söyledi.
     Basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu anlatan Atalay, şöyle konuştu:
     Bölgelerde olaylar, güzellikler sizin aracılığınızla kamuoyuna aktarılıyor. Bir denetleme mekanizması gibi görev yapıyor basın. O yüzden kaliteli, güvenilir, tarafsız, objektif bir yayın herkesin ortak talebi. Bu doğrultuda çalışan gazeteler her yönden başarıyı yakalar.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER