BASK Hatay İl Temsilcisi Yılmaz, İl

BASK Hatay İl Temsilcisi Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Şimşeki ziyaret etti


HATAY (A.A) - Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) İl Temsilcisi Metin Yılmaz ve sendika üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşeki ziyaret etti.
     Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, 5 yıldır dar gelirli ailelerin okula giden çocuklarına yönelik başlattıkları kırtasiye yardımı kampanyasını, bu yılda sürdürdüklerini söyledi.
     Yardım kampanyası kapsamında bin 284 adet sırt çantası, bin 50 adet kalemlik, 780 adet su matarasının öğrencilere dağıtılacağını ifade eden Yılmaz, ayrıca, birçok öğrenciye 5 bin 500 adet test kitabı ve 6 bin 500 yaprak test dağıtacaklarını kaydetti.
     Yılmaz, amaçlarının eğitime destek vermek olduğunu ve bunu yaparken de öğrencileri rencide etmemeye özen gösterdiklerini belirterek, Biz bu kırtasiye yardımlarını dar gelirli öğrencilerin anne ve babalarına veriyoruz ki çocuklar ailelerinin kendileri için aldıklarını sansınlar dedi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Şimşek de, BASK üyelerinin eğitime yapmış olduğu katkı için teşekkür ederek, öğrencilerin gururunu rencide etmemek kaydıyla yapılacak her türlü yardımı kabul ettiklerini söyledi.
    
     Muhabir:Hatay / Salim Taş
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber BASK Hatay İl Temsilcisi Yılmaz, İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER