Başkan Akkaya, hayvan pazarında incelemede bulundu

Başkan Akkaya, hayvan pazarında incelemede bulundu


BURDUR (A.A) - Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla, belediye tarafından kurulan hayvan pazarında incelemede bulundu.
     Aydınlıkevler Mahallesinde kurulan hayvan pazarını gezen Akkaya, burada bir süre hayvan satıcılarıyla sohbet etti. Başkan Akkaya daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, hayvan pazarındaki çalışmaların tamamlandığını belirterek, hayvan satışlarının üç gündür başladığını bildirdi.
     Belediye olarak pazarın temiz ve titiz kullanılması amacıyla belediye ekiplerinin görev aldığını ifade eden Akkaya, Buradaki çalışmalarımızı bir hafta önce tamamladık. Arife günü akşamına kadar hayvan pazarı açık olacak dedi.
     Akkaya, her bayram olduğu gibi bu bayramda da sokak ve mahallelerde kurban kesimine izin vermeyeceklerini, vatandaşların ancak evlerinin ön ya da arka bahçelerinde kurban kesebileceklerini kaydetti. Belediyenin, üç yerde kurban kesim alanı belirlediğini anlatan Akkaya, Bunlar, Deprem Evleri ile TOKİ arasında bulunan pazar yeri, halk pazarının bulunduğu yer ile Burkentteki pazar yerinde vatandaşlar kurbanlıklarını kesebilecekler diye konuştu.
     Kesim sonrası vatandaşların kurban atıklarını çöp konteynerlerine boşaltmamaları konusunda ricada bulunan Akkaya, belediyeye ait temizlik işleri ekiplerinin bu konuda gerekli çalışmalarda bulunacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Akkaya, hayvan pazarında incelemede bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER