Başkan Köşker dernek yöneticileriyle bir araya

Başkan Köşker dernek yöneticileriyle bir araya geldi -Gebze Belediye Başkanı Köşker: Gebzeyi marka şehir yapmak için emin adımlarla ilerliyoruz


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçedeki yardım dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
     Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezindeki yapılan toplantıda Başkan Köşker, burada belediye hizmetlerini ve çalışmaları kapsayan bir sunum gerçekleştirdi.
     Toplantıya, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Belediye meclisi üyeleri, başkan yardımcıları Orhan Sipahioğlu, Ahmet Kisbet, Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
     Sinevizyon gösterimi eşliğinde yatırımlar ve belediye hizmetlerine ilişkin sunumda bulunan Köşker, burada yaptığı konuşmada, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz koordineli işbirliği ve hizmet seferberliğiyle Gebzenin kronikleşen sorunları birer birer çözülüyor. Gebzemizde değişim devam ediyor. Değişimde en büyük destekçimiz, bizlere bu görevi tevdi eden halkımızdır ifadelerini kullandı.
     Gebzeyi marka şehir yapma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Köşker, ilçeyi üst yapının yanı sıra, park ve bahçelerle donattıklarını belirterek, 100 yıllık belediye tarihinde 64 park yapılmışken, biz 3,5 yıllık hizmet dönemimize 54 yeni parkı yaptık, yarım kalan Gebze Kent Meydanının tamamlayarak hizmete açtık dedi.
     Gebzede 25 yıldan bu yana kaldırılamayan Cuma pazarının kaldırılarak yeni ve kapalı Pazar yerini hizmete açacaklarını dile getiren Köşker, konuşmasında şunları kaydetti:
     İlçemizin bu önemli eksikliğini şık bir alışveriş veriş merkezi görünümünde olan, vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafımızın her türlü konforunun düşünülerek yapılacak kapalı pazar projemiz, modern Gebzemize yakışan güzellikte olacak. Gebzemizdeki değişimi sizlerden aldığımız güç ve teveccühle birlikte başardık
    
     Muhabir: İsa Turhan / Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Başkan Köşker dernek yöneticileriyle bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER