Başkan Yıldırımın kabul günü

Başkan Yıldırımın kabul günü


KAYSERİ (A.A) - Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu ve eğitim kurumlarının temsilcilerini kabul etti.
     Makamda gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Yıldırım ilk olarak, Derviş Güneş İlköğretim Okulu müdür, öğretmen ve okul aile birliği üyelerinden oluşan heyetle görüştü.
     Öğrencilerden istekleri dinleyen Başkan Yıldırım, öğretmenlerin Talasın tarihi dokusunda yapılan çalışmalarla ilgili teşekkürüne, "Talasta sahip olunan değerlerin farkında olunmaması belli mahalleleri zayıflatmış ama şimdi süreç tersine döndü. Kiçiköy Mahallesindeki restorasyon çalışmalarımız bu yıl bitince Han Mahallesindeki vatandaşlarımız da aynı restorasyonu isteyecektir. Gelecekte buralar istihdam kapısı olacak" dedi.
     Başkan Yıldırım daha sonra Alperen Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Cömert ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
     Cömert, Tataristanda 250 kişinin sünnet edilmesi ve mealli Kuranı Kerim dağıtımı çalışmaları hakkında bilgiler verirken Başkan Yıldırım da yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür edip, "Biz de Kırgızistan Talasa 25 bin namaz hocası gönderdik" diye konuştu.
     Başkan Yıldırım, TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı Nusret Uğurlu ile bir süre görüştükten sonra Kayseride yapılan müsabakalarda gülle, cirit, uzun ve yüksek atlamada birinci olan Fatma Mustafa Hasçalık İlköğretim Okulu Müdürü İsmet Karaca ve derece elde eden öğrencileri kabul etti.
     Başkan Yıldırım, "Bizim çocuklarımız çalışkan ve başarılı, yeter ki keşfedebilelim" diyerek öğrencilere kol saati hediye etti.
     Başkan Yıldırım daha sonra Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ziyarette bulunan İlçe Müftüsü Turgut Erhanı kabul etti.
     Müftü Erhan, peygamber efendimizin doğumunun 1442. yıldönümünün kutlandığını belirterek, Başkan Yıldırımı 14-21 Nisan Kutlu Doğum Haftasındaki etkinliklere davet etti.
     Son olarak Başkan Yıldırım, Talas Havacılık Kulübünün yeni yönetimiyle görüştü.
     Kulüp Başkanı Dr. Ali Alpay, Başkan Yıldırıma havacılık sporlarına verilen desteklerden dolayı teşekkür ederken, Başkan Yıldırım da, "Gençliğimizin gelişimi ve özgüveni için hava sporları çok önemli. Kayseri bu konuda birçok ilkleri yaşamaya devam ediyor." diye konuştu.
     Kulüp Başkanı Alpay, Başkan Yıldırıma günün anısına maket uçak hediye etti.
    
     Muhabir: Doğan Koca / Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Başkan Yıldırımın kabul günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER