Basketbol

Basketbol -Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi -Bilecik Belediyespor Teknik Direktör Karabulut: 2. Lige giden yolda atılım yapan takımlar arasında iyi bir kadroya sahibiz


BİLECİK (A.A) - Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 5. Grupta mücadele eden Bilecik Belediyespor Teknik Direktörü Yeşer Karabulut, 2. Lige giden yolda atılım yapan takımlar iyi bir kadroya sahip olduklarını bildirdi.
     Karabulut, yaptığı açıklamada, takımın bu sezon çıktığı 11 müsabakanın 10unu kazanarak büyük bir başarıya imza attığını ve grupta tek mağlubiyetini deplasmanda Kepez Belediyespordan aldığını kaydetti.
     2 Şubatta grubun son maçında Antalya Kepez Belediyespor ile karşılaşacaklarını ifade eden Karabulut, şöyle konuştu:
     Bu maç, lideri belirleyecek. Deplasmanda kaybettiğimiz maçın rövanşını alarak grupta lider bitirmek istiyoruz. Liderlik karşılaşması, 3. Lig kuraları içinde büyük bir avantaj getirecektir. Takımımız 2009-2010 sezonundan itibaren basketbolda atılım yaparak hedeflerini yükseltti. Evinde oynadığı 27 müsabakadan sadece 7sinden mağlup ayrıldı. Bu 7 müsabakadan sadece 3ünde 10 sayı üzeri farkla yenildi, diğer 4 maçı son saniyelerde yediği basketlerle kaybetti. Evinde yüzde 75 kazanma yüzdesiyle iyi bir istatistiğe imza attı. Bu sezon takımımızın gösterdiği performans iyi olmasına rağmen gücümüz daha iyi olmalıdır. 3. Ligde oynayacağımız maçlar daha sert geçecek ama 2. Lige giden bu yolda atılım yapan takımlar arasında iyi bir kadroya sahibiz. 2. Lig yolunda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Selim Yağcıya teşekkür ederim.
     Kulübün İdari Menajeri Dilaver Tetik de başarının sahada elinden gelen mücadeleyi veren oyuncular ve teknik ekibe ait olduğunu bildirdi.
     Takım kaptanı Emin Birinci de bu sezon istedikleri oyunu tam olarak sahaya yansıtamamalarına rağmen takımın kazanmayı arzu eden istekli ve inançlı bir yapıya sahip olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER