Basketbol

Basketbol -Adana Botaş Gençlikspor takım kaptanı Cansu Yetiş: Yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen her hangi bir uyum sorunumuz yok


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde mücadele eden Adana Botaş Gençliksporun takım kaptanı Cansu Yetiş, yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen takım uyum sorunlarının olmadığını bildirdi.
     Adana Botaş Gençlikspordan yapılan açıklamada Yetiş, Kadınlar Basketbol 2. Liginde ilk iki haftası sonrasında takım olarak iyi durumda olduklarını belirterek, çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
     Yetiş, yazılı açıklamasında şunları kaydetti:
     Yeni kurulan bir takım olmamıza her hangi bir uyum sorunumuz yok. Ligin, ilk haftasında iyi mücadele etmemize rağmen Altay Konak Belediyesine şansız bir şekilde mağlup olduk. Geçen hafta evimizde konuk ettiğimiz 55 Gençlik karşısında aldığımız galibiyetle ilk maçı telafi ettiğimizi düşünüyorum. Takım olarak şimdi daha çok çalışarak daha iyi bir takım olma yolunda ilerlemeliyiz. Gelecek hafta Burhaniye Belediyesi ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Burhaniye deplasmanında da iyi oynayarak salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Ali Güreli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER