Basketbol

Basketbol -Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka: Bu sıkıntılı dönemden kurtulacağız


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkimin genel menajeri Birtan Saka, takımın içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden kurtulacağını söyledi.
     Saka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Anadolu Efesin Türkiyeyi Avrupada temsil eden ve gurur yaşatan bir takım olduğunu, böyle bir takımı Aliağada ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.
     Ligdeki her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını ifade eden Saka, Anadolu Efesi de yenmeyi arzu ettiklerini belirtti.
     Takımda Orhan Haciyevanın sakatlığının sürdüğünü ve bu maçta oynayamayacağını, mikrobik enfeksiyon geçiren Ersin Görkemin ise bir iki güne kadar antrenmanlara başlayacağını bildiren Saka, şöyle konuştu:
     Bir, iki maç kazandığımız da üst sıralara çıkabileceğimiz, kaybettiğimizde ise fikstürde alt sıralara düşebileceğimiz bir lig yaşıyoruz. Burak Bıyıktayın görevi bırakmasının ardından göreve başlayan başantrenörümüz Hakan Demir ile 4 hafta sonra galip geldik. Hedefimiz çıktığımız her maçı kazanmak. Anadolu Efes maçını da böyle görüyoruz. Takımımız içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemden kurtulacak.
     Saka, maç biletlerinin 15 liradan satışa çıkarıldığını ifade etti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER