Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi -Tarsus Belediyesi: 81 - BK Imos Brno: 72 Salon: Edib Burhan Hakemler: Marius Ciulin, Tomislav Hordov, Jelena Panic Tarsus Belediyesi: Doron 14, Milton 17, Deniz 6, Robinson 25, Melike 2, Mel


MERSİN (A.A) - FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (A) Grubunda mücadele eden Tarsus Belediyesi, Çek Cumhuriyeti temsilcisi BK Imos Brnoyı 81-72 mağlup etti.
     Tarsustaki spor salonunun bakımda olması nedeniyle Edib Burhan Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk periyotuna her iki takım da dengeli başladı. Karşılaşmanın 5. dakikasına 10-2 üstünlükle giren Tarsus temsilcisi, ilk periyotu da 24-16 önde tamamladı. Maçın ikinci periyotunda da üstünlüğünü sürdüren ev sahibi takım, devreyi de 5 sayı farkla 45-40 önde bitirdi.
     Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Tarsus Belediyesi, 3. periyotun sonunda farkı 8 sayıya çıkardı: (66-58). Son çeyrekte de rakibine oranla üstün olan ev sahibi ekip, karşılaşmadan 81-72 galip ayrıldı.
     Tarsus Belediyesiden Robinson ile BK Imos Brnodan Farhiya Abdi kaydettikleri 25er sayıyla sahanın en skorer isimleri oldular.
    
     Muhabir: Mesut İnce - Mustafa Çiftçi / Aykut Ünlüpınar / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER