Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi -Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan: Beşiktaş-Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol maçında, dostluğun ve kardeşliğin hakim olduğu bir müsabaka izledik


ANKARA (A.A) - Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçına ilişkin, Beşiktaş-Galatasaray tekerlekli sandalye basketbolu maçında, dostluğun ve kardeşliğin hakim olduğu bir müsabaka izledik dedi.
     Demirhan Şerefhan, taraftar olayları nedeniyle 9 Aralık 2012 tarihinde tamamlanamayan ve kaldığı yerden tekrar oynanan ve Galatasarayın 76-63lük üstünlüğüyle sonuçlanan derbi maçı AA muhabirine değerlendirdi.
     Derbi mücadelesi öncesinde Antalyada yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını belirten Şerefhan, toplantıda karşılaşma her iki takımın taraftarına da açık olmalı görüşünün ortaya çıktığını belirtti.
     Şerefhan, müsabakadan bir gün önce de emniyette toplantı gerçekleştirdiklerini ve Beşiktaş ile Galatasaraylı yetkilileri de davet ettiklerini dile getirdi.
     Şerefhan, şunları söyledi:
     Beşiktaş-Galatasaray tekerlekli maçında sporcular da dostluk ve kardeşlik mesajı vermek için kendilerini hazırlamışlardı. Maçın başında Galatasaraylı taraftarlar, Beşiktaşlı sporcucuları çağırdılar ve çiçek verdiler. Sarı-kırmızılılar, sporda şiddet istemediklerini tezahüratlarıyla beyan ettiler. Beşiktaş-Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol maçında, dostluğun ve kardeşliğin hakim olduğu bir müsabaka izledik.
    
     Muhabir: Mehtap Yılmaz
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER