Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Samsun Basketbol, Hırvat oyuncu Jelavicin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti


SAMSUN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Hırvat oyuncu Anda Jelavicin sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı.
     SBK Yönetim Kurulu üyesi Saim Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, oyun kurucu pozisyonunda oynayan Anda Jelavicin çapraz bağlarının kopması nedeniyle sezonu kapattığını belirtti. Jelavicin sakatlığı nedeniyle oyun kurucu pozisyonda oynayacak bir oyuncu alacaklarını ifade eden Uzun, şunları ifade etti:
     Sakatlığı nedeniyle Hırvat oyuncu Jelavic ile görüşerek karşılıklı olarak sözleşmesinin feshedilmesi konusunda anlaştık. Jelavic, önümüzdeki günlerde ülkesine dönerek, sakatlık döneminde ailesinin yanında kalacak. Jelavice bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Jelavicin yerini doldurmak için çalışmalarımıza hız verdik. Bir kaç oyuncu ile prensip anlaşması yaptık. Bu oyuncular arasından en iyisini seçerek kısa sürede Samsuna getireceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş / İlyas Gün / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER