Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Menajeri Özdal: -Sezonun 2. yarı açılış maçında Mersinlilerden salonu doldurmalarını ve takıma destek olmalarını istiyoruz


MERSİN (A.A) - Mersin Büyükşehir Belediyesinin Genel Menajeri Suat Özdal, pazar günü kendi evlerinde yapacakları Homend Antakya maçında, Mersinlilerden salonu doldurmalarını ve takıma destek olmalarını istedi.
     Özdal, yazılı açıklamasında, Edip Buran Spor Salonunun Akdeniz Oyunları nedeniyle yenilenmeye alındığını, tadilat çalışmaları nedeniyle de kulüp olarak sezonun ilk yarısındaki tüm maçları deplasmanda oynadıklarını hatırlattı.
     İkinci yarı maçlarının pazar günü Homend Antakya ile yapacakları karşılaşmayla başlayacağını ifade eden Özdal, şunları kaydetti:
     Taraftarımızı ve Mersini özledik. Bu özlemle pazar günü taraftarımızla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kadın basketbol takımımız yenilenmiş Edip Buran Spor Salonunda Homend Antakyayı ağırlayacak. Artık Mersinde taraftarımız her hafta kadın ve erkek basketbol takımlarımızın heyecan dolu maçlarını izleme fırsatını bulacaklar. Yenilenen Edip Buran Spor Salonunda havalandırmasından soyunma odalarına, koltuklarından kafeteryasına kadar Mersinli basketbol severlerin hizmetinde olacak. Sokakta, telefonda, sosyal iletişim ağlarında aldığımız mesajlara baktığımızda, Mersin basketbol seyretmeyi özlemiş. Sezonun 2. yarı açılış maçında Mersinlilerden salonu doldurmalarını ve takıma destek olmalarını istiyoruz.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER