Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Bozbey: -Tarsus Belediye ile oynayacağımız play-off çeyrek final ilk maçını kazanarak, avantaj elde etmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, Tarsus Belediye ile oynayacakları play-off çeyrek final ilk maçını kazanarak, avantaj elde etmek istediklerini söyledi.
     Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde normal sezonu 19 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 4üncü sırada tamamladıklarını belirtti.
     Takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Bozbey, şöyle konuştu:
     Bu sezon başarılı sonuçlar alarak taraftarımızın yüzünü güldürdük. FIBA Kadınlar Avrupa Kupasında ikinci olduk. Ligde de normal sezonu 4üncü sırada bitirdik. Şimdi hedefimiz play-off serisini iyi bir şekilde tamamlamak. Tarsus Belediye ile oynayacağımız play-off çeyrek final ilk maçını kazanarak avantaj elde etmek istiyoruz. Rakibimiz de ligin güçlü ekiplerinden. Hedefimiz sahamızdaki ilk maçı kazanarak, deplasmanda oynayacağımız ikinci maç öncesi moral bulmak. Bunu başaracak gücümüz var. Takımımıza güveniyoruz.
     Kadir Has Spor Salonunda yarın saat 16.00da oynanacak maç için taraftarlardan destek isteyen Bozbey, Taraftarlarımızı Tarsus Belediye maçında yanımızda görmeyi arzu ediyoruz. Temennimiz onların da desteğiyle ilk maçtan galip ayrılmak diye konuştu.
     Bozbey, takımda eksik oyuncu bulunmadığını söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER