Batı Karadenizde sonbaharda renk cümbüşü yaşanıyor

Batı Karadenizde sonbaharda renk cümbüşü yaşanıyor -Dört mevsim bir başka güzelliğe bürünen Boludaki Abant, Yedigöller ve Gölcük Tabiat Parklarında sonbaharda oluşan renk cümbüşü, tatilcilerin yoğun ilgisini çekiyor (Fo


BOLU (A.A) - Batı Karadeniz bölgesinde bulunan ve dört mevsim bir başka güzelliğe bürünen Boluda Abant, Yedigöller ve Gölcük Tabiat Parklarında sonbaharda oluşan renk cümbüşü tatilcilerin yoğun ilgisini çekiyor.
     Bolu kent merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki Abant, 45 kilometre uzaklıktaki Yedigöller ve 13 kilometre uzaklıkta bulunan Gölcük Tabiat Parkı, bayram tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı tatilcilerin ilgi odağı oldu.
     Tabiat Parklarına gelen tatilciler, fotoğraf makinesi, kamera ve cep telefonlarıyla doğanın güzelliklerini daha iyi açıdan çekmek için adeta birbirleriyle yarışıyor.
     İstanbuldan Kurban Bayramı tatili için Yedigöller Tabiat Parkına gelen Mustafa ve İlknur Güneş çifti, Yedigöllerin sonbaharda bir başka güzelliğe büründüğünü belirterek, gördükleri güzellik karşısında hayran kaldıklarını, doğanın bir çok rengini Yedigöller bölgesinde görmenin mümkün olduğunu ifade etti.
     Bursadan günü birlik tatil için Gölcük Tabiat Parkına gelen Ayten Çakır da Gölcük Tabiat Parkının güzelliği ile kartpostalları andırdığını söyledi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Batı Karadenizde sonbaharda renk cümbüşü yaşanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER